+31644157869+31657732383
info@kozijnservice-zuidholland.nl

Kozijnen plaatsen omgeving Rotterdam

Heeft u last van slecht sluitende kozijnen of bent u wellicht opzoek naar een bedrijf dat voor u nieuwe kozijnen kan plaatsen? Kozijnservice-Zuidholland is actief in de regio Zuid-holland op het gebied van kozijnen.

Kozijn reparatie omgeving Rotterdam

Het voordeel van kunststof kozijnen is dat deze vrij onderhoudsarm zijn, zo bent u voor een lange tijd verzekerd van kozijnen van hoogwaardige kwaliteit met minimaal onderhoud, in  tegenstelling tot de houten kozijnen waar door weersinvloeden het onderhoud aanzienlijk toeneemt. Kwalitatief hoge kozijnen hebben een levensduur tot wel 50 jaar. De kozijnen worden gemaakt van PVC en zijn in verschillende diktes en kleuren leverbaar. Kunstof kozijnen bieden daarnaast de volgende voordelen:

  • Weinig onderhoud noodzakelijk
  • Isolerend zowel geluid als warmte (bij het plaatsen van kunststof kozijnen vergroot u ook het vasthouden van warmte, hierdoor krijgt u ook weer een hoger energielabel bij een eventueel toekomstige verkoop van uw woning).
  • In de meeste kozijnen wordt er HR ++ glas geplaatst zodat u verzekerd ben van de meest uitgebreide isolatie.

Een eventueel nadeel van kunststof kozijnen is dat deze niet over zijn te schilderen.

Kunststof kozijnen in twee varianten

De kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten namelijk een glade look maar ook met een ‘hout’ look. In het kunststof is dan het patroon van hout te zien waardoor deze kunststof kozijnen toch een natuurlijke look hebben. Bij het plaatsen van kozijnen zijn de afmetingen van essentieel belang. Kozijnservice Zuidholland zal bij acceptatie van de opdracht altijd een inmeting doen bij u op locatie zodat u altijd verzekerd bent van de juiste maatvoering.

Houten kozijnen laten plaatsen

De prijzen van houten kozijnen ligt hoger dan die van kunststof of aluminium kozijnen. Houten kozijnen hebben wel een authentieke uitstraling, ze geven zodoende een mooie uitstraling aan uw pand. Houten kozijnen beschermen u ook tegen inbraak en bieden ze u een hoge isolatie. Het voldoende onderhouden is hierbij wel een pré.

Houten kozijnen en isolering

Naast bovenstaande voordelen hebben houten kozijnen ook een erg goede akoestische isolering. Houten kozijnen hebben een natuurlijke vocht en warmteregeling waardoor er een aangenaam woonklimaat wordt gerealiseerd.

Aluminium kozijnen

Het voordeel van deze kozijnen is dat het zeer duurzaam materiaal is en dat er bijna geen onderhoud noodzakelijk is. Deze kozijnen isoleren beter dan hout maar slechter dan kunststof. Bij kunststof kozijnen is de U waarde erg belangrijk, hoe lager de U waarde hoe beter de isolatie zal zijn.

× Whatsapp met ons!