+31644157869+31657732383
info@kozijnservice-zuidholland.nl

Hang en sluitwerk omgeving Rotterdam

Hang en sluitwerk is de basis voor een goed kozijn of deur en vertraagd of voorkomt zelfs een inbraakpoging. Op deze pagina leggen wij u uit wat wij voor u kunnen betekenen m.b.t. hang en sluitwerk. Wilt u direct een offerte aanvragen? Gebruik de onderstaande button!

Hang en sluit werk monteren

Hang en sluitwerk monteren in Rotterdam

Wij zijn specialisten op het gebied van hang en sluitwerk in de omgeving Rotterdam. Hang en sluitwerk is het belangrijkste onderdeel bij een deur als het om veiligheid gaat. Wij zijn actief in de hele regio Rotterdam voor reparatie of vervanging van sloten of scharnieren. hang en sluitwerk monteren in rotterdam

Sloten en scharnieren
Sloten en scharnieren zijn belangrijk om uw bezittingen te beschermen. Bij eenvoudig slot kan een inbreker binnen een paar minuten in uw huis zijn. In combinatie met de juiste scharnieren beveiligd u uw deuren optimaal.

Slotenmaker in de omgeving Rotterdam
De politie heeft een keurmerk uitgegeven ook wel het SKG keurmerk genoemd. Dit kenmerk beveiligt de woning volgens het politie keurmerk veilig wonen. Dit kenmerk geeft per slot precies aan wat de inbraak werendheid is. Cilinders zijn meestal SKG 2 wat inhoudt dat ze niet beschermd zijn tegen kerntrekken. Bij SKG 3 zijn de sloten beschermd tegen de meest moderne inbraakmethodes. En cilinder moet wel altijd gecombineerd worden met veiligheidsbeslag.

hang en sluitwerk rotterdam

Advies voor beslag en sloten

Wij kunnen u prima adviseren bij het vervangen van beslag of sloten in deuren. Bekijk vrijblijvend ons portfolio om een indruk te krijgen van ons hang en sluitwerk.

Meerpuntslot monteren
Een meerpuntslot zorgt ervoor dat uw deur op meerdere punten wordt vergrendeld. Met een meerpuntslot is het voor een inbreker bijna onmogelijk om binnen te komen. Een meerpuntslot is verkrijgbaar met verschillende nokken waardoor uw deur op meerdere punten vast zit.

Cilinderslot vervangen
Vaak wordt er ingebroken omdat de meeste cilinders niet goed beveiligd zijn, door slecht veiligheidsbeslag kan men de cilinder bereiken. Een cilinderslot is meestal geplaatst in een insteekslot of meerpuntsluiting. De cilindersloten zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, belangrijk is om u hierin te laten adviseren.

× Whatsapp met ons!