+31644157869+31657732383
info@kozijnservice-zuidholland.nl

Diensten

Via deze pagina krijgt u informatie over het dienstenaanbod van Kozijnservice-Zuidholland.

Diensten Kozijnservice Zuid Holland

Plaatsen van nieuwe kozijnen

Kozijnservice-Zuidholland is de specialist in de omgeving Zuid-Holland voor alles wat te maken heeft met kozijnen. Wij kunnen voor u nieuwe kozijnen plaatsen in Aluminium, Hout en Kunststof.

Kozijn onderhoud

De levensduur van kozijnen kan worden vergroot als u regelmatig onderhoud laat plegen aan uw kozijnen. U kunt bij ons een preventieve onderhoudsovereenkomst afsluiten waardoor uwKozijn onderhoud kozijnen  en hang en sluitwerk in topconditie blijven en daardoor langer mee gaan. Daarnaast zorgt regelmatig onderhoud er ook voor dat uw hang en sluitwerk in betere conditie zal blijven.

Kozijnservice-Zuidholland werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Daarnaast zijn wij ook actief voor vele VVE’s in de regio Zuid Holland en werken wij ook voor enkele overheidsinstellingen.

Hang en sluitwerk

hang en sluitwerk monteren in RotterdamVaak ontbreekt op deuren de kwaliteit van het hang en sluitwerk. Kozijnservice-Zuidholland kan u adviseren bij de beveiliging van uw woning doormiddel van goed hang en sluitwerk wat ook wel SKG gekeurd is. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Dit is een onafhankelijk organisatie die hang en sluitwerk controleert op sterkte en duurzaamheid. Doormiddel van sterren wordt aangegeven wat de inbraakwerendheid van sloten is.

De meest gebruikte cilinders zijn klasse twee, wat inhoudt dat deze niet beschermd zijn tegen het zogenaamde ‘kerntrekken’ Dit is een zeer populaire inbraakmethode.
Cilinders die vallen in klasse drie zijn bestand tegen de meest actuele inbraakmethode, zo ook kerntrekken.

Daarnaast zijn goede scharnieren van essentieel belang om inbraak te voorkomen.  Wij kunnen voor u alle soorten hang en sluitwerk monteren. Kozijnservice-Zuidholland levert producten van hoge kwaliteit.

× Whatsapp met ons!